Σε ενα μήνα απο σήμερα έχουμε παραδοσιακά ανα τριετία δικηγορικές εκλογές. Για το εκλογικό σώμα αποτελεί από ενα βαρετό πανηγύρι έως ενα σημαντικό γεγονός και για τους υποψήφιους μια αναμέτρηση προσωπικής επιρροής και φιλοδοξίας εως και μια επιλογή προσφοράς στο σύνολο.

Το βέβαιο είναι οτι την προεκλογική περίοδο οι ψηφοφόροι είναι σε πλεονεκτική θεση ως κριτές να αποφασίζουν κατά βούληση ποιον να στηρίξουν και οι υποψήφιοι είναι ευάλωτοι, προσκυνητές της χαιρετούρας και της εύκολης υπόσχεσης ενίοτε.

Πάντως, οφειλουμε όλοι οι δικηγόροι να βιώνουμε αυτές τις εκλογές ως μια κατεξοχήν δημοκρατική διαδικασία επιλογής των προσώπων που θα εκπροσωπήσουν το σώμα στα επόμενα χρόνια και θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για αυτό.

Από την δική μου πλευρά οφείλω να ανακοινώσω από το προσωπικό μου ιστολόγιο που έχω την χαρά να μοιραζομαι μαζι σας, την υποψηφιότητα μου στις εκλογές ΔΣΑ με τον υποψηφιο Προεδρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και την ΏΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, έναν συνδυασμό με τον οποίο ειχα εκλεγεί και την προηγούμενη τριετία και να δεσμευθω απέναντι σας ότι θα διεξαγω τον προεκλογικό μου αγώνα με σεβασμό στην άποψη του καθενός και με παρουσία οπουδήποτε χρειαστεί προκειμένου να απαντήσω σε κάθε ερώτημα για το έργο που ασχοληθηκα εως σήμερα στον συλλογο και όσα σκέφτομαι για το μέλλον, ώστε να κριθώ δίκαια.

Βέβαια, ως υπέρμαχος των νέων τεχνολογιών θα βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με όλους μέσω του παρόντος blog μου αλλά και απο το προσωπικό μου site http://www.pavlopoulos.gr το οποίο ανανεωνω αυτές τις ημέρες με όλα τα πεπραγμένα της τριετίας και τις προτάσεις μου.

Προσωπικές ομιλίες με εδέσματα και καλέσματα σε μπαρ, όπως και πανάκριβα φυλλάδια και εκδόσεις πιστεύω οτι δεν χρειάζονται αυτή την χρονική περίοδο.

Μέσω της προσωπικής επαφής στους χώρους της δουλειάς μας και μέσω του διαδικτύου και των ευρείας αποδοχής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορούμε να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα και να ανταλλασουμε απόψεις για όλα σε πρωτο χρόνο.

Τακτικά εδω θα ανεβάζω κείμενα για αρκετά ζητήματα που μας αφορούν για να αποτελέσουν σημεια συζήτησης .

Καλες εκλογες λοιπόν  !

Θανάσης Δ. Παυλόπουλος
Σύμβουλος ΔΣΑ