από τον Θανάση Παυλόπουλο, Σύμβουλο ΔΣΑ

Αφού πλέον κατατέθηκαν όλοι οι συνδυασμοί για τις εκλογες του ΔΣΑ και άρχισε και επίσημα η προεκλογική περίοδος με συγκεντρώσεις, εκλογικά φυλλάδια και χαιρετούρες, ήρθε η ΩΡΑ για να σας παρουσιάσω τους υποψήφιους του συνδυασμού μας ΩΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ και να γράψω λίγα λόγια για μας, ώστε να μάθουν και όσοι δεν ξερουν, ποιοί κατεβαίνουμε και με ποιόν Πρόεδρο και τι έχουμε να πούμε στους δικηγόρους.

Ο συνδυασμός ΩΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ δημιουργήθηκε το 2007 και κατέβηκε πρώτη φορά στις προηγούμενες εκλογές ΔΣΑ του 2008 λαμβάνοντας ένα μεγάλο ποσοστό. Στον β’ γύρο στηρίξαμε αποφασιστικά τον Δημητρη Παξινό για να επανεκλεγεί Πρόεδρος.

Επικεφαλής της ΩΡΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ είναι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, δραστήριος συνδικαλιστής και μάχιμος Δικηγόρος.

Στις φετινές εκλογες το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι εξαιρετικό ! Συμμετέχουν έμπειροι συνάδελφοι αλλά και νεα πρόσωπα που έχουν όλοι τους αποδείξει έμπρακτα τόσο την γνώση τους για τα προβλήματα του χώρου μας όσο και την αφοσίωση τους στην προσπάθεια για την επίλυση τους.
Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι του Συνδυασμού είναι :

· ΩΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –
υποψ. Πρόεδρος ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Σύμβουλοι:

o ΓΑΛΕΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Μιχαήλ

o ΓΕΩΡΓΑ ΑΝΘΗ του Νικολάου

o ΓΟΥΝΑΡΗ-ΧΑΤΖΗΣΑΡΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΝΕΤΤΑ του Νικολάου

o ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιλτιάδη

o ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΟΘΩΝ του Δημοσθένη

o ΔΙΚΑΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ) του Αντωνίου

o ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΑ) του Κωνσταντίνου

o ΚΑΛΑNΤΖΑΚΟΥ-ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Χρήστου

o ΚΑΤΣΙΜΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

o ΚΟΥΤΚΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου

o ΛΑΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθανασίου

o ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Νικολάου

o ΜΙΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ

o ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αριστοδήμου

o ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού

o ΝΤΟΥΜΑΤΣΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Σεραφείμ

o ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΜΠΟΛΕΤΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΕΛΙΝΑ) του Αποστόλου

o ΠΑΠΑΤΣΩΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέκος) του Γεωργίου

o ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

o ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου

o ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Παναγιώτη

o ΣΤΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (Νώντας) του Λεωνίδα

o ΦΑΡΔΕΛΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Άθως) του Ιωάννη

o ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μιχαήλ

Οι ιδέες μας δεν είναι οι γνωστές και τετριμμένες που έχουν χιλιοειπωθεί προεκλογικά τα τελευταία 30 χρόνια και εχουν μείνει στα λογια, αλλά πρωτοποριακές και διαφορετικές, πάντα με γνώμονα την ριζική αναδιάρθρωση της δικηγορίας και την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ σε όλους τους τομείς.

Κανεις μας δεν λέει ότι είναι αλανθαστος ή ότι έχει την αποκλειστικότητα των σωστών προτάσεων. Απεναντίας, πιστεύουμε στον διάλογο και την κατάθεση απόψεων από κάθε συνάδελφο μας, όπου και αν ανήκει ιδεολογικά. Εξάλλου, τα προβλήματα του χώρου μας δεν έχουν χρώματα και η επίλυση τους χρειάζεται όλους.

Σύνθημα μας η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στον ΔΣΑ, στη ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ, στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Μπορείτε στον δικτυακό μας χώρο http://www.oradikigoron.gr και το προσωπικό μου website http://www.pavlopoulos.gr όπως και το παρόν μπλογκ, να πληροφορηθείτε για το προγράμμα μας και τις απόψεις του καθένα μας, ώστε με δίκαιη κρίση να αποφασίσετε πού θα ρίξετε την ψήφο σας ώστε να πιάσει τόπο και να εκλεγούν ο Πρόεδρος και τα πρόσωπα που θα προχωρήσουν πολλά βήματα μπροστά τον Σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε..

Θανάσης Δ. Παυλόπουλος
Σύμβουλος ΔΣΑ
Υποψήφιος με την ΏΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ