20110605-230415.jpg

Το Πασοκ του Γιώργου διαλύει το κομματικό κράτος του μπαμπά του και τιμωρεί όσους ευνόησε το Σοσιαλιστικό καθεστώς Παπανδρέου – Σημίτη τόσα χρόνια.
Θεία Δίκη, τυχαίο ;

Οι ΔΕΚΟ και οι διάφοροι οργανισμοί του Δημοσίου που απορρόφησαν και εξέθρεψαν χιλιάδες κομματικά στελέχη του Πασόκ και της στηρίζουσας αυτό Ανανεωτικής Αριστεράς από το 81 και μετά, κινδυνεύουν να ιδιωτικοποιηθούν και να απολυθούν εργαζόμενοι και όσοι μείνουν να μειωθούν οι μισθοί τους στο ελάχιστο !

Μερικοί από αυτούς κατεβαίνουν πρώτοι στο Σύνταγμα και βρίζουν τους τωρινούς Υπουργούς, οι πατεράδες και θείοι των οποίων ενδεχομένως τους διόρισαν..

Βολεμένοι κάποιοι με τους γνωστούς τρόπους προ ΑΣΕΠ, σε ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΕΡΤ, ΟΛΠ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, σε κάτι δεκάδες Οργανισμούς και φορείς ανα Υπουργείο, κάτι Γραμματείες, Ινστιτούτα, Κέντρα, Ενώσεις, Οργανώσεις και λοιπά Νομικά Φαιά Πρόσωπα που βουλιαξαν τα κρατικά ταμεία και που έδιναν 5 παραπάνω μισθούς δώρο και σύνταξη μεσήλικα στα 45, γνωστοί και ως «μαζί τα φάγαμε», χαιρετούν ομαδικά τα περιστέρια στον Άγνωστο Στρατιώτη λίγο πριν την συρρίκνωση των κεκτημένων τους από την ανάλγητη κυβέρνηση..

Οι μαϊμού συντάξεις Αναπηρίας και Αντίστασης που δίνονταν σαν καραμέλα στους ημετέρους, «επανεκτιμώνται» και θα πρέπει και αυτοί να πάρουν τα τρίλιτρα αναπηρικά τους τζιπ και να κατεβούν για δουλειά στα γεράματα..

Οι διάφορες επιχειρήσεις που λάμβαναν αναπτυξιακά δάνεια και επιδοτήσεις απο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, είναι υπό χρεωκοπία και κάτι συντρόφια του σκανδαλώδους χρηματιστηρίου του 1999 ψάχνουν σωτηρία στο άρθρο 99..

Κάποια μεγάλα ονόματα των εκσυγχρονιστικών κολοσσών που πήραν όλες τις δουλειές του Δημοσίου στο παρελθόν σε τηλεπικοινωνίες, οδικά δίκτυα, γέφυρες και παράγκες, αρχίζουν τα σουρταφέρτα με τους Εισαγγελείς και τους βαρυ-γλυκούς καφέδες στα ανακριτικά γραφεία του κτιρίου 10..

Οι μη προνομιούχοι του 80 και μετέπειτα ως δια μαγείας έχοντες και κατέχοντες εκρού βιλάρες σε Εκάλη, Καστρί και Μύκονο, τις οποίες έχτισαν με τον ιδρώτα τους στα τιμημένα χρόνια του ζιβάγκο, θα κληθούν να δηλώσουν τις 50άρες πισίνες τους και να σβήσουν την αλληλογραφία με τους διευθυντές των οφ σορ εταιρειών τους στα νησιά Κέιμαν, στηρίζοντας με ένα γερό μπουρμπουάρ το ελληνικό κρατίδιο που τους εξέθρεψε τόσα χρόνια !

Και επειδή ο μεροκαματιάρης «λαουτζίκος» πιστεύει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η μέρα της κρίσης πλησιάζει ..

Socialicitor