20140305-112127.jpg

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επιθυμώ να δώσω Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΔΣΑ Β. Αλεξανδρή και να του ευχηθώ μια εποικοδομητική και προς όφελος των Δικηγορων θητεία.

Επίσης οφείλω να δώσω περισσότερα Συγχαρητήρια και στον απερχόμενο Προεδρο Γ. Αδαμοπουλο, στον συνδυασμό του οποίου συμμετειχα, για τον έντιμο αλλά άνισο αγώνα που έδωσε για να καταγράψει το εργο της τριετίας σε μια χρονική περιοδο που κυριάρχησε η γενική απαξίωση των θεσμών και η οικονομική δυσπραγία του κλάδου μας.

Έγιναν λάθη αλλά και σωστα τα χρονια που πέρασαν. Τωρα ολα αυτά τελείωσαν και προχωράμε μπροστά. Αλλάζουμε σελίδα και προσπερνάμε ο,τι μας χωρίζει με στόχο να βρούμε αυτά που μας ενώνουν!

Απέναντι μας εχουμε μονο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως επαγγελματίες και οφείλουμε με χρέος ΕΥΘΥΝΗΣ απέναντι στους συναδέλφους μας, να κερδίσουμε την μάχη της καθημερινότητας, του κύρους μας, του δικαίου των αιτημάτων και προσδοκιών μας.

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ενωμένους και δυνατούς, αποφασισμένους για να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ με νέους ανθρώπους, νέα δυναμική και στοχευμένες συνδικαλιστικές επιλογές στα μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν.

Προχωράμε λοιπόν μαζι στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της Δικηγορίας και σχεδιάζουμε ενα καλύτερο επάγγελμα για εμάς και τις νέες γενιές.

Θανάσης Παυλόπουλος
Σύμβουλος ΔΣΑ